Dialog cu Ioan Trif, consilier PDL în cadrul Consiliului local Şiria

– La al câtelea mandat de consilier local sunteţi?

– Sunt consilier local din anul 2008 deci sunt la primul mandat dar doresc să continuu alături de echipa în care mă aflu şi în următorul mandat fiindcă îmi place această atmosferă în care toţi consilierii şi primarul pun tot sufletul pentru a realiza numai lucruri bune pentru comună, nu pentru noi.

– Ce proiecte principale s-au derulat în mandatul d-voastră de consilier?

– În mandatul în care eu am fost consilier local s-au realizat numeroase proiecte dintre care aş vrea să amintesc iluminatul public. S-a reuşit terminarea asfaltării străzilor din satul Mâsca şi circa 35-40 la sută din drumurile întregii comune, s-a renovat şcoala generală “Ioan Slavici” de la Şiria, de la Mâsca şi parţial la Galşa. S-a realizat proiectul de realizare a reţelei de apă care va fi finalizat în acest an sau maxim prima jumătate a anului viitor, s-a făcut un proiect pentru introducerea reţelei de gaz care va fi finalizată cel mai târziu în 2013, precum şi alte proiecte care sunt în derulare, iar în domeniul sportului s-a amenajat baza sportivă, sala de sport, două terenuri artificiale precum şi stadionul “Otto Grefner”.

– Cum a fost colaborarea cu primarul Valentin Bot?

– Colaborarea cu dl. primar Valentin Bot a fost foarte bună, atât între consilierii PDL şi primar cât şi între consilierii de la celelalte partide şi primar.

– Nu au existat divergenţe în cadrul şedinţelor de consiliu local?

– Nu a existat nici o divergenţă majoră, au fost doar schimburi de replici şi acelea în spirit de glumă.

– Ce mesaj doriţi să transmiteţi locuitorilor comunei Şiria?

– Le doresc multă sănătate, să aibă încredere în oamenii pe care i-au ales şi care cred că vor fi aleşi şi pe mai departe, să se uite la realizările noastre în aceşti 4 ani de zile şi să vină într-un număr cât mai mare la vot.

– De ce credeţi că oamenii ar trebui să aibă, în continuare, încredere în primarul Valentin Bot?

– Eu cred că dl. primar ar trebui să rămână pe funcţie şi pe mai departe doarece este o persoană care se implică foarte mult şi, mai mult decât atât, îi place să realizeze lucruri frumoase pentru întreaga noastră comună.

Daniel Albu

print