Dialog cu Garofiţa Popa, candidat MC-L pentru Consiliul Judeţean Arad

– D-na Popa, pe lângă activitatea pe care aţi avut-o în cadrul administraţiei şiriene, aţi cochetat şi cu politica. Ce ne puteţi spune despre activitatea dvs. din această latură?

– Într-adevăr, lucrând în administraţia şiriană de 6 ani, mereu am fost alături de oameni şi i-am ajutat să îşi rezolve problemele, în condiţiile în care aceste probleme au ţinut de mine. Voi încerca să mă comport la fel şi din funcţia de consilier judeţean.

Cât despre activitatea mea politică, de patru ani sunt preşedintele organizaţiei de femei pe Colegiul V din partea PDL. Mă interesează problemele fiecărui cetăţean în parte pentru că mereu mi-a plăcut să fiu în mijlocul oamenilor şi să le ascult doleanţele.

– Ce reprezintă pentru Şiria oportunitatea de a avea un reprezentant al comunei?

– Pentru Şiria, a avea un reprezentant în cadrul Consiliului Judeţean este o oportunitate mare. Voi încerca să ajut foarte mult şirienii din această postură.

Fiind în permanenţă în mijlocul cetăţenilor, le cunosc problemele şi voi încerca, după posibilităţile pe care le voi avea, să îi ajut pe fiecare în parte.  – Sloganul de campanie a Mişcării Creştin Liberale este : Fapte nu vorbe!, cum comentaţi această deviză?

– Cred că se poate observa în tot judeţul că primarii MC-L au făcut treabă. S-au făcut lucrări care, acum câţiva ani de zilele păreau ireale. Putem face şi mai mult, aşa că ne trebuie o continuitate. Aici mă refer şi la administraţia din Şiria, dar şi la Consiliul Judeţean, unde meritele domnului preşedinte Nicolae Ioţcu trebuie recunoscute de fiecare cetăţean în parte. Implicarea pe care a avut-o pentru modernizarea judeţului, nu trebuie ignorată. Trebuie să votăm continuitatea.

Ce mesaj transmiteţi şirienilor?

– Le transmit să vină la vot pe 10 iunie pentru că votul lor contează. Să voteze de pe lista MC-L, primar Bot Valentin, lista de consilieri locali MC-L, care este echipa domnului primar, iar la Consiliul Judeţean să voteze preşedinte, Nicolae Ioţcu şi lista MC-L de consilieri judeţeni.

Carte de Vizită:

Garofiţa Popa, 28 de ani

Născută în Arad

Căsătorită cu Viorel Popa

Un copil: Daiana

Studii:

Facultatea de Ştiinţe Economice

print