Cea mai iubită și în același timp cea mai iubitoare dintre ființele pământului, mama, a fost sărbătorită așa cum se cuvine, duminică, 8 martie, în comuna Șiria, printr-un spectacol de excepție pus sub genericul „ O floare pentru fiecare mamă”, oferit doamnelor de către Primăria Șiria, Consiliul Local Șiria, Căminul Cultural Șiria, Școala Generală „Ioan Slavici” și Biserica Ortodoxă din Șiria.
Conform tradiției, în debutul spectacolului, moderat de consilierul județean Garofița Popa, primarul comunei Șiria, ing. Valentin Bot alături de consilierii locali, au împărțit flori tuturor doamnelor din sală, în semn de respect și prețuire.
„Ziua de 8 Martie, ziua tuturor femeilor din întreaga lume, este marcată la Șiria printr-un spectacol de tradiție, „O floare pentru fiecare mamă”. Pentru mine, ca primar, este emoționant să văd sala plină într-o zi atât de specială și pentru acest lucru vă asigur de respectul meu. Transmit tuturor doamnelor și domnișoarelor din comună și din întreaga lume, multă sănătate și tot ce e mai bun. Femeia este punctul de echilibru în familie! Așa cum se spune „bărbatul este capul, dar femeia este gâtul”. Acesta lucru este dovedit și trebuie respectat de către noi, bărbații”, a declarat primarul comunei Șiria, ing. Valentin Bot.
Într-o ambianță veselă, pe scena Căminului Cultural, au urcat elevi de la școlile și grădinițele de pe raza comunei, care au pregătit poezii, cântece și alte momente artistice pentru a-și arăta aprecierea și iubirea față de mămicile emoționate. Micuții au fost răsplătiți cu aplauze și dulciuri.

print