– Având în vedere că este primul interviu pe care ni-l acordaţi din funcţia de consilier local în cadrul Consiliului Local Şiria, aş vrea să vă întreb cum v-aţi acomodat, chiar dacă au trecut câteva luni de la investire.
– Am ajuns consilier local printr-o conjunctură mai deosebită, dar m-am acomodat destul de bine. Având în vedere că ocup această funcţie trebuie să îmi îndeplinesc obligaţiile şi să respect promisiunile din campania electorală.

„Până în 2015-2016, reţeaua de gaz va fi pusă în funcţiune”

– Reprezentaţi mâscanii şi nu numai, în cadrul Consiliului Local. Care sunt planurile dvs. pentru cetăţenii ai căror interese reprezentaţi?
– Cred că cel mai bun lucru pentru mâscani, dar şi pentru toţi şirienii, este introducerea gazului. Până în 2015-2016, reţeaua de gaz va fi pusă în funcţiune. Este o mare realizare a administraţiei publice locale şi o mare bucurie pentru fiecare locuitor al acestei comune. Trebuie să finalizăm în Mâsca şi cu asfaltarea drumurilor, chiar dacă mai sunt puţine drumuri neasfaltate. Această investiţie este, de asemenea, una binevenită. Primim cu bucurie şi finalizarea Căminului Cultural din Mâsca, mai ales că s-a reuşit modernizarea lui cu jumătate din suma propusă iniţial. Mai avem multe de făcut, dar le luăm încet şi vom reuşi.
– Ce domeniu „suferă” cel mai mult în comuna Şiria?
– Cred că trebuie să ne axăm mai mult pe atragerea investitorilor în comună, pentru crearea de noi locuri de muncă. Sunt foarte mulţi şirieni care fac naveta zeci de kilometri zilnic pentru a merge la Arad, sau prin alte părţi la muncă. Putem, avem potenţial şi vrem să creăm mai multe locuri de muncă pentru şirienii noştri.
– Care este atmosfera în cadrul Consiliului Local Şiria?
– Atmosfera în cadrul Consiliului Local Şiria este un de echipă. Toţi avem interesul să facem cât mai multe lucruri bune pentru comunitatea noastră. Dacă se propune o ideea bună, toţi suntem de acord, indiferent de cine vine cu propunerea. Toate ideile propuse se discută şi se analizează şi cea mai bună variantă este adoptată prin hotărâre de Consiliul Local. Pot să spun că este mai bine decât mă aşteptam, deoarece tot auzeam prin alte părţi că certurile sunt dese în cadrul consiliilor locale, dar la noi e o excepţie, pentru că noi nu ţinem cont de coloratura politică când vine vorba de interesele cetăţenilor.
– Ce mesaj doriţi să transmiteţi şirienilor?
– Vreau să le transmit tuturor şirienilor Sărbători Fericite şi multă sănătate! Îi asigur că reprezint numai şi numai interesul comunităţii în cadrul Consiliului Local.

print