Mijlocaşul român Adrian Stoian a fost cedat de clubul italian de fotbal AS Roma la Chievo Verona, în cadrul unei tranzacţii care a inclus şi transferul internaţionalului american în sens invers, pentru suma de 3,75 milioane euro.
Internaţionalul român de tineret a fost cedat în coproprietate la Chievo, unde va fi coleg cu alt jucător român, fundaşul Paul Papp, transferat vara aceasta de la FC Vaslui.
Bradley (24 ani) s-a alăturat deja lotului pregătit de Zdenek Zeman, la Riscone di Brunico, şi a semnat un contract până în 2016. Bradley a impresionat în stagiunea precedentă la Chievo, după ce a fost adus de la Borussia Moenchengladbach, iar prima jumătate a anului 2011 a petrecut-o sub formă de împrumut la Aston Villa.
Stoian se pregăteşte şi el deja cu Chievo, la San Zeno di Montagna. Până acum, tânărul mijlocaş a jucat sub formă de împrumut la Pescara şi Bari.

Mijlocaşul român Adrian Stoian a fost cedat de clubul italian de fotbal AS Roma la Chievo Verona, în cadrul unei tranzacţii care a inclus şi transferul internaţionalului american în sens invers, pentru suma de 3,75 milioane euro.Internaţionalul român de tineret a fost cedat în coproprietate la Chievo, unde va fi coleg cu alt jucător român, fundaşul Paul Papp, transferat vara aceasta de la FC Vaslui. Bradley (24 ani) s-a alăturat deja lotului pregătit de Zdenek Zeman, la Riscone di Brunico, şi a semnat un contract până în 2016. Bradley a impresionat în stagiunea precedentă la Chievo, după ce a fost adus de la Borussia Moenchengladbach, iar prima jumătate a anului 2011 a petrecut-o sub formă de împrumut la Aston Villa. Stoian se pregăteşte şi el deja cu Chievo, la San Zeno di Montagna. Până acum, tânărul mijlocaş a jucat sub formă de împrumut la Pescara şi Bari.

print