Facultatea de Științe Economice din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad împreună cu Asociația Career School va organiza, în perioda 3 – 5 aprilie 2013, evenimentul Career Week, eveniment la care și-au confirmat participarea din 10 liceele arădene.
Evenimentul își propune să ofere o perspectivă diferită elevilor de liceu care să nu pună în antiteză succesul în carieră și pasiunile personale. Personalități, manageri, dar mai ales oameni care și-au urmat pasiunea vor fi prezenți într-o serie de activități, de la prezentări și dezbateri la workshop-uri și exerciții creative, prin care să le arate cum pot reuși în viață urmându-și visul.
„Ideea acestui eveniment, care aparține unei foste studente a Facultății de Științe Economice, fiind pusă în practică de Biroul de antreprenoriat al facultății, reprezintă o provocare pentru modul de abordare al educației în sensul că școala trebuie să dezvolte nu doar cunoștințele ci și creativitatea tinerilor. Ceea ce le lipsește nu sunt atât informațiile cât viziunea, ambiția, atitudinea de învingător. “Ideea mi-a venit din propria experiență când am văzut că foarte mulți colegi și prieteni nu știau ce vor să facă în viitor și nu conștientizau că urmându-ți visul nu ai cum să nu reușești”, ne-a declarat Druselia Betea, manager proiect al Career Week.
„Facultatea de Științe Economice a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad a îmbrățișat această inițiativă și a oferit întregul sprijin pentru a asigura succesul unui eveniment care subliniază legătura specială pe care universitatea noastră o are cu mediul preuniversitar. Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, ca instituție de învățământ superior comunitară și antreprenorială, este un partener activ al liceelor arădene, dispus să se implice total în activități care pot aduce un plus de valoare în educația tinerilor. Le promitem participanților la acest eveniment că vor avea parte de o experiență deosebită și că îi vom ajuta să găsească răspuns la preocupările privind viitorul lor”, ne-a declarat prof. univ. dr. Horațiu Șoim, decan al Facultății de Științe Economice

print