Ştafeta torţei olimpice prin Regatul Unit nu are de ce să ofere mari surprize, dar luni, ân cea de-a 31-a zile de alergare, unul dintre participanţi a surprins pe toată lumea, cerând-o în căsătorie pe prietena sa, înainte de a-şi termina parcursul.
Astfel, britanicul David State, 25 de ani, s-a apropiat de prietena sa, Christine Langham, şi, în faţa stuporii generale a sutelor de suporteri prezenţi pe bulevardul Marske-by-Sea, din Redcar, a înghenunchiar, a scos un inel şi a cerut-o în căsătorie. Langham, gravidă în 8 luni, i-a spus “da”, State fiind vizibil emoţionat în aplauzele surprinşilor spectatori.
După ce a sărutat-o pe Christine, David a luat din nou torţa, spunând “acum pot continua să alerg”, şi-a completat cei 300 de metri din schimbul său.

Ştafeta torţei olimpice prin Regatul Unit nu are de ce să ofere mari surprize, dar luni, ân cea de-a 31-a zile de alergare, unul dintre participanţi a surprins pe toată lumea, cerând-o în căsătorie pe prietena sa, înainte de a-şi termina parcursul.Astfel, britanicul David State, 25 de ani, s-a apropiat de prietena sa, Christine Langham, şi, în faţa stuporii generale a sutelor de suporteri prezenţi pe bulevardul Marske-by-Sea, din Redcar, a înghenunchiar, a scos un inel şi a cerut-o în căsătorie. Langham, gravidă în 8 luni, i-a spus “da”, State fiind vizibil emoţionat în aplauzele surprinşilor spectatori. După ce a sărutat-o pe Christine, David a luat din nou torţa, spunând “acum pot continua să alerg”, şi-a completat cei 300 de metri din schimbul său.

print