Site-ul oficial al televiziunii de știri Digi24, se relansează la început de toamnă și aduce vizitatorilor săi o nouă prezentare grafică și o structură de conţinut cu secțiuni noi și acces rapid la materialele video și emisiunile Digi24.

Arhitectura noului site a fost regândită pornind de la  nevoile vizitatorilor, astfel încât să ofere o experiență premium cititorilor care aleg mediul online ca sursă de informație.

«În ultimele nouă luni, efortul echipei redacționale s-a concentrat pe nevoia de a oferi mai multă personalitate site-ului. De aceea, pe lângă preluarea știrilor și emisiunilor Digi24, recunoscute deja pentru calitatea lor, www.digi24.ro a publicat din ce în ce mai multe articole concepute pentru mediul online. Pentru a le evidenția, am introdus secţiuni noi: „Magazin”, „Special”».  spune Dan Turturică, Redactor-șef www.digi24.ro.

 În secțiunea “Opinii”, cititorii găsesc analize, comentarii și interviuri realizate de jurnaliștii televiziunii Digi24 și ai www.digi24.ro, dar și de numeroase personalități din țară și din străinătate. Începând de vineri, 2 septembrie, doi publiciști de marcă vor avea contribuții săptămânale în pagina „Opinii”: graficianul Devis Grebu și scriitorul Radu Paraschivescu.

Secțiunea ”Magazin” include categoriile ”Stil de viață” și ”Timp liber”, unde pot fi găsite articole și înregistrări video despre Cultură, Artă și Divertisment, dar și din domeniile ”Viață Sănătoasă”, ”Culinar”, ”Casă și Grădină”, ”Familie”.

“Dosare”, „Investigaţii”, „Reportaje” sunt doar câteva dintre categoriile din secţiunea “Special”, unde cititorii găsesc materiale jurnalistice unice, marca Digi 24.

«Designul simplu și intuitiv este gândit pentru a avea un echilibru între conținut și publicitate, astfel încât experiența cititorului să fie îmbunătăţită. Ne dorim sa îi oferim consumatorului de știri un pachet complet: informații echilibrate și bine argumentate, în timp real, pe o platformă modernă și prietenoasă. Acest proiect este începutul unui efort mai complex de a reinventa întreg mediul online al trustului Digi. » adaugă Dinu Gheorge, Manager Departament Online.

Noul design exprimă personalitatea și valorile brandului Digi24, iar interfaţa aleasă este una simplă și intuitivă, clară, uşor de navigat. 

print