Şcoala de şoferi AS vă oferă toate condiţiile necesare pentru a obţine râvnitul permis de conducere cu minim de bătăi de cap, îndrumaţi de instructori cu experienţă, care asigură o atmosferă de studiu relaxantă. Sediul central se află în Arad, pe Str. George Coşbuc nr. 33, modern utilat şi spaţios, oferind un mediu ideal pentru pregătirea cursurilor de legislaţie.

Orele de teorie se desfăşoară şi prin simularea examenului auto pe calculator. Cât despre orele de pregătire practică, acestea au un orar flexibil în funcţie de timpul liber al fiecăruia. Cei care doresc să aleagă şcoala noastră, trebuie să ştie că oferim şcolarizare pentru categoriile A, B, C, CE.

„Unul din examenele cu adevărat utile din viaţa noastră este cel de la şcoala de şoferi. Fie că te afli la vârsta majoratului, eşti pasionat de condus şi urmează să achiziţionezi un autovehicul, fie că ai mai lăsat timpul să treacă, căci stângăcia şi timiditatea te-au determinat să mai amâni sau să renunţi la permisul de conducere, va veni inevitabil timpul când vei avea neapărat nevoie de permisul de conducere. Vă aşteptăm într-un sediu modern şi spaţios din centrul Aradului, unde veţi putea participa la cursuri de legislaţie şi unde veţi putea simula examenul auto pe calculator”, ne-a declarat Nicoleta Truţiu, manager al Şcolii de şoferi AS.

D-na Nicoleta Truţiu a subliniat că Şcoala de şoferi AS din Arad are un program complex şi complet de pregătire teoretică şi practică. „Tot ce trebuie să facă cei care vin la noi este să aleagă maşina pe care doreşte să înveţe să conducă şi pe instructor”. Tarifele din cadrul Şcolii de şoferi AS, unde dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege un instructor pentru pregătirea practică, respectiv a orelor de conducere sunt:

CATEGORIA A = 250 RON

CATEGORIA B = 800 RON

CATEGORIA C, CE = 1300 RON


Şcola de şoferi AS
dispune de un personal cu un înalt grad de specializare didactică şi pedagogică care vă va învăţa cele necesare pentru că obţinerea permisului de conducere să fie atât de simplă!

La capitolul dotare, vă invităm să efectuaţi cursurile de pregătire practică cu autoturismul ales de d-voastră:

Categoria A (Motocicleta): Motocicleta Yamaha

Categoria B (Autoturisme): Dacia Logan, Opel Astra, Ford Focus, VW Golf V, VW Golf IV, VW Bora, SEAT, Skoda FABIA

Categoria C, CE: Camion Iveco

La orele de teorie veţi putea da simularea examenului auto pe calculator.

Instructori

În cadrul Şcolii de şoferi AS, dumneavoastră aveţi posibilitatea de a alege un instructor pentru pregătirea practică, respectiv a orelor de conducere. Dispunem de un personal cu un înalt grad de specializare didactică şi pedagogică care vă va învăţa cele necesare pentru că obţinerea permisului de conducere să fie atât de simplă!

PROFESOR LEGISLAŢIE : LELEK TIBERIU


INSTRUCTORI
:

DANILĂ SORIN
ONEA FLORICEL
PEIA CRISTIAN
ŞERBAN DUMITRU
MECEA MARINEL
TORDAI LUDOVIC
TORŞAN MIRCEA
TODOREAN MIRCE

SITARU TITU
MICULA SORIN
IENASESCU VASILIE
FINSTER NORBERT
IOSIFESCU VASILE
CHERCI ALIN
DOBRAU CLAUDIU
MECEA TEODOR DODU
KOVACS TIBOR

BIRĂU CORNEL

STEPAN NICOLAE

MECHENICI HORATIU

GALA CIPRIAN

Contact:

Nicoleta Truţiu, manager

Adresa Şcoala de Şoferi AS:
Arad, Str. George Coşbuc nr. 33
Tel/Fax: 0257-270115;
Mobil: 0724.255.554
Email:office@scoala-soferi-as.ro

print

Comments are closed.