Pot să spun cu mâna pe inimă că îmi place foarte mult Şiria, dar mai ales oamenii care locuiesc în aceasta minunată comună. Spun acest lucru din punctul de vedere al unui cetăţean, care vine cu plăcere la Şiria, deoarece simte că este acasă.

Aşa cum bine ştim cu toţii, acasă ne este cel mai bine, deoarece suntem în largul nostru. Şi nu sunt singurul care gândeşte aşa. Şirienii sunt oameni gospodari, înţelepţi şi cu drag de aproapele lor. Mai exact, Şiria este o mare familie, care se dezvoltă în fiecare zi. Desigur, cel mai important este faptul că persoana care este capul familiei trebuie să fie un exemplu pentru cei din jurul său. În acest sens, şirienii îl au pe Bot Valentin. Şi nu o spun doar de dragul vorbelor.

Pentru primarul Bot Valentin, faptele vorbesc.

În ultimii ani, Şiria a avut o dezvoltare fără precedent în infrastructură – drumuri, trotuare, iluminat stradal, şcoli, grădiniţe, biserici, piaţă, parcuri recreative etc. Acest lucru a făcut ca fiecare şirian, de bună credinţă, să fie mândru ca face parte din aceasta mare familie. Din păcate sunt şi unii, care nu înţeleg ce este o familie. Oricum numărul lor este infim faţă de marea majoritate a şirienilor, care ştiu ce înseamnă să ai un primar gospodar, care îşi face timp pentru fiecare cetăţean indiferent de ce problema ar avea.

Acum ne aflăm din nou în pragul unor alegeri, iar primarul Bot Valentin şi echipa acestuia vin în faţa cetăţenilor pentru a-şi prezenta mandatul şi a primi, din nou, votul cetăţeanului din Şiria.

Eu cred că Bot Valentin vine cu fapte şi nu cu vorbe!

Nu vreau să mă refer la contracandidaţii, dar un primar ca Bot Valentin, de nota 10, nu există în partea de Vest a României.

Sunt convins că şirienii vor vota, pe 10 iunie, un primar

în persoana lui Bot Valentin şi echipa acestuia – MCL, dar şi un preşedinte al CJA – Nicolae Ioţcu şi echipa de consilieri, care le este aproape şi are timpul necesar pentru a le rezolva toate problemele.

Una peste alta, eu votez cu sufletul Bot Valentin şi îi rog pe toţi şirienii, de bună credinţă, să voteze omul care le este aproape la bine şi la rău. Acel om nu este nimeni altul decât actualul primar Bot Valentin, şi cu voia şirienilor, viitorul primar al frumoasei comune de care m-am îndrăgostit – Şiria! Doamne ajută!

D. I. A.

print