Campania electorală a început de câteva zile, iar cei care au dovedit că merită să fie realeşi în fruntea comunei nu trebuie să aibă emoţii. În ultimii ani, comuna Şiria s-a dezvoltat foarte mult, datorită celor care s-au aflat la primărie şi în consiliul local. Dacă ai un primar bun, care este un administrator al comunei, atunci şi lucrurile merg mult mai bine.

Primarul Bot Valentin vine acum în faţa tuturor cetăţenilor pentru a-şi prezenta mandatul şi a cere din nou votul şirienilor.

Realizările primarului Bot Valentin, candidatul MC-L, poziţia 1 pe buletinul de vot, se pot vedea la tot pasul. Străzi asfaltate, reabilitare de şcoli, cămine culturale, terenuri de sport, apă, canalizare şi multe altele sunt cartea de vizită a primarului Bot Valentin.

Să nu uităm că alături de primarul Bot Valentin s-au aflat consilierii săi, care au votat proiectele pentru dezvoltarea comunei Şiria. De aceea este foarte important ca cetăţenii să voteze lista de consilieri locali ai MC-L, deoarece în funcţie de numărul de consilieri locali şi proiectele vor fi votate. Oricum, personal nu cred că există consilier care să nu voteze proiectele de dezvoltare ale comunei propuse de primarul Bot Valentin.

Foarte important este şi votul pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Arad, unde şirienii îl au alături pe Nicolae Ioţcu. Să nu uităm, de asemenea că, doamna Popa Garofiţa este din Şiria şi se află pe lista propusă de MC-L la Consiliul Judeţean Arad.

Deci, şirienii trebuie să voteze în funcţie de fapte şi nu de vorbe. Un vot în favoarea primarului Bot Valentin şi a celor din MC-L înseamnă dezvoltare şi prosperitate pentru toţi cetăţenii frumoasei comune Şiria.

Daniel Albu

print