Satul Galşa este unul dintre cele mai moderne din judeţ. Se pare că primarul Valentin Bot, dar şi viceprimarul şi întreaga echipă a Administraţiei Publice Locale îşi dau interesul pentru comuna Şiria, incluzând aici şi satele aparţinătoare. În acest sens, am întrebat gălşenii, ce părere au despre primar şi viceprimar:

Petru Poienaru, 65 de ani, pensionar: „Primarul este un om bun. La Galşa ar mai trebui asfaltat drumul de pe ultima stradă de la ieşire din Galşa spre Şiria”.

[nggallery id=11]

Sabina Iuga, 46 de ani, casnică: „Eu nu sunt de loc din Galşa, dar îmi place cum arată această localitate. Eu stau în Hălmăgel, dar nu se compară cu Galşa. Se vede că primarul se implică şi de aceea Galşa este o localitate foarte frumoasă”

Rodica Şchiop, 38 de ani, casnică: „Primarul şi viceprimarul au făcut foarte multe pentru întreaga comună, nu numai pentru Galşa. Aici este curat şi sunt asfaltate drumurile”.

Viorel Crişan, 53 de ani, şomer: „Îl cunosc bine pe Valentin Bot, am fost chiar şi în acelaşi ansamblu de dans. Am o părere foarte bună despre el. Este un primar bun”.

Alina Kratowill, 18 ani, muncitoare: „Primarul şi viceprimarul fac o treabă bună aici. Şcolile arată foarte bine şi îmi place că este curat. De altfel, mă bucur că s-au asfaltat o mare parte din străzi”.

Anamaria Marc

print

Comments are closed.