Consilierul local PNL, Geanina Pistru a inițiat un proiect prin care arădenii vor beneficia de transportul de agrement cu trăsuri în municipiul Arad:

            „Am gândit acest proiect pentru arădeni, dar și pentru cei care vizitează orașul nostru. Consider că Aradul este un oraș frumos, cu  o arhitectură impresionantă care va putea fi admirată în timpul unei plimbări cu trăsura pe un traseu bine definit.

            Circulația trăsurilor se va face exclusiv pe traseul: Piața George Enescu-Bd General Dragalina-str. I.C. Brătianu-Bd. Revoluției-Piața Drapelului-Bd. Revoluției-Piața Avram Iancu-Nicolae Bălcescu-Bd. General Dragalina-Piața George Enescu.

            Se va stabili o stație de îmbarcare-debarcare a călătorilor pentru transportul cu trăsurile în amplasamentul din Piața George Enescu. Stația va fi marcată corespunzător cu un indicator de tip rutier.

            Ne dorim ca de această facilitate, pe care o au și marile orașe europene, să beneficieze arădenii pe perioada verii. Este un proiect pilot, care dacă se va bucura de succes în rândul oamenilor, îl vom implementa pe mai departe” a declarat prim-vicepreședintele organizației municipale a PNL Arad, Geanina Pistru.

print