Fiecare dintre noi speră că noul an va fi unul mai bun din toate punctele de vedere. În ceea ce priveşte anul 2011, comuna Şiria, a avut succes la capitolul investiţii.

Printr-o strategie bine pusă la punct, primarul Valentin Bot a reuşit să aducă în comuna Şiria bani pentru asfaltarea şi pietruirea drumurilor, modernizarea grădiniţelor şi şcolilor, căminelor culturale, introducerea apei potabile etc. De asemenea, proiectele pe 2012 se axează pe infrastructură, respective continuarea asfaltării drumurilor, introducerea gazului metan, reabilitarea căminelor culturale din Galşa şi Mâsca.

Nici nu este de mirare atunci de ce este aşa de iubit primarul Valentin Bot de toţi cetăţenii de bună credinţă a comunei Şiria. Şi eu sunt în asentimentul cetăţenilor din Şiria, care au o părere foarte bună despre primarul Valentin Bot şi echipa acestuia. Cred că cetăţenii frumoasei comune Şiria îl vor susţine în continuare pe Valentin Bot în tot ceea ce va face pentru ei. Cu toţii ne dorim ca Şiria să fie cea mai frumoasă comună din judeţul Arad şi nu numai. Cu Valentin Bot în fruntea comunei se va reuşi acest lucru.

Acum, la cumpăna dintre ani, vreau să urez tuturor cetăţenilor comunei Şiria, multă sănătate, fericire, noroc în dragoste şi împlinirea tuturor dorinţelor în noul an 2012. La Mulţi Ani!

Daniel Albu

print