Un echipaj de jandarmi, aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice în municipiul Arad, a fost solicitat miercuri, 11 iulie de către un bărbat pentru a interveni într-un caz de furt.
Bărbatul a declarat jandarmilor că, pe strada Dimitrie Bolintineanu, în momentul în care a încercat să intre în autoturismul său, a depistat pe bancheta din spate un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul surprins a fugit înspre Calea Iuliu Maniu iar bărbatul a pornit în urmărirea lui. L-a prins în scurt timp şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.
Jandarmii sosiţi la faţa locului au procedat de identificarea tânărului iar după verificările efectuate a rezultat că acesta, P.I., este în vârstă de 15 ani şi are domiciliul în localitatea Pâncota. Minorul a declarat că părinţii îi sunt plecaţi la muncă în străinătate şi în prezent este îngrijit de bunici. De asemenea, se află în municipiul Arad unde încearcă să facă rost de bani.
Jandarmii l-au condus pe acesta la Centrul de Delicvenţă Juvenilă unde, în prezenţa unui psiholog, i-au fost luate declaraţii. De asemenea, i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de tentativă la infracţiunea de furt calificat. Minorul a fost predat specialiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Arad pentru continuarea cercetărilor.

Un echipaj de jandarmi, aflat în serviciu de menţinere a ordinii publice în municipiul Arad, a fost solicitat miercuri, 11 iulie de către un bărbat pentru a interveni într-un caz de furt.Bărbatul a declarat jandarmilor că, pe strada Dimitrie Bolintineanu, în momentul în care a încercat să intre în autoturismul său, a depistat pe bancheta din spate un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul surprins a fugit înspre Calea Iuliu Maniu iar bărbatul a pornit în urmărirea lui. L-a prins în scurt timp şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112.Jandarmii sosiţi la faţa locului au procedat de identificarea tânărului iar după verificările efectuate a rezultat că acesta, P.I., este în vârstă de 15 ani şi are domiciliul în localitatea Pâncota. Minorul a declarat că părinţii îi sunt plecaţi la muncă în străinătate şi în prezent este îngrijit de bunici. De asemenea, se află în municipiul Arad unde încearcă să facă rost de bani.Jandarmii l-au condus pe acesta la Centrul de Delicvenţă Juvenilă unde, în prezenţa unui psiholog, i-au fost luate declaraţii. De asemenea, i-au fost întocmite actele premergătoare începerii urmăririi penale, fiind susceptibil de tentativă la infracţiunea de furt calificat. Minorul a fost predat specialiştilor din cadrul Poliţiei municipiului Arad pentru continuarea cercetărilor.

print