Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, s-a întâlnit duminică, 31.10.2011, la Complex Hotelier Trasfrontalier şi de Cercetări în Gerontologie de la Nădab, din cadrul UVVG, cu omul de afaceri Maschio Gaspardo şi cu echipa de la firma „MASCHIO GASPARDO”.
Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul Universităţii de Vest Vasile Goldiş ne-a declarat: „La această întrevedere am discutat posibilităţile de colaborare cu firma „MASCHIO GASPARDO”, precum şi de dezvoltare în această zonă a activităţilor de turism şi vânătoare. A fost o întâlnire deosebit de utilă, iar noi ne dorim ca Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” să coopereze în aceste domenii-cheie cu firma italiană la care, în curând, se va asocia şi o firmă din Germania şi una din Ungaria. Complex Hotelier Trasfrontalier şi de Cercetări în Gerontologie de la Nădab din cadrul Universităţii noastre va promova şi turismul în partea de vest a României, Ungaria şi Serbia.
În semn de apreciere faţă de tot ceea ce face în această parte a ţării, prin oferirea unor noi locuri de muncă pentru populaţie şi pentru că este cel mai mare producător de maşini şi unelte agricole, prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”, i-a acordat, în numele Senatului Universitar, omului de afaceri Maschio Gaspardo „Diploma de Excelenţă” şi „Placheta de Aur” a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş”.
Biroul de presă al UVVG
Daniel Albu

print