În prezenţa lui Nicolae Ioţcu, primvicepreşedinte al organizaţiei judeţene, Partidul Democrat Liberal şi-a depus lista cu candidaţii la alegerile parţiale pentru Consiliul Local Seleuş. Lista Partidului Democrat Liberal este deschisă de Ioan Branc, urmat de Nicolae Cean, Ioan Horga, Ion Flondor şi Sorin Bălăban.
„Este foarte important pentru noi să încetăm cu instabilitatea din administraţia locală. Dorim să avem şedinţe de Consiliu Local în care să se discute civilizat, unde să se poată spune punctul de vedere şi unde să se poată vota în favoarea oamenilor. Din păcate, în ultimul an Seleușul a fost fără Consiliu Local, fără să se poată lua decizii în folosul cetățenilor. Sunt convins că la 1 Mai cetățenii din Seleuș, Iermata și Moroda vor vota pentru binele comunei lor și pentru un consiliu care să fie în sluja cetățenilor”, a afirmat Nicolae Ioţcu.
Partidul Democrat Liberal propune la Seleuş o echipă dinamică, formată din oameni cu experienţă în domeniul de activitate al fiecăruia, aparţinând tuturor categoriilor socio-profesionale.
„Am depus lista completă şi consider că avem echipa cea mai bună dintre toate candidaturile anunţate. Sunt oameni de calitate, cu respect pentru comună. Toţi candidaţii doresc binele comunei, vor să ajute la dezvoltarea ei şi sunt convins că fiecare vot dat în viitorul Consiliu Local va fi doar în interesul Seleuşului. Niciun interes personal, niciun orgoliu nu vor fi puse înaintea interesului cetăţenilor”, a declarat, la rândul său, Ioan Branc.

print

Comments are closed.