În acest an, comuna Şiria a avut parte de o aniversare pe măsură, plină de fast, cu invitaţi de seamă şi distracţie din plin. Şirienii au fost împreună şi de această dată şi au sărbătorit evenimentul alături de întreaga administraţie locală. Toată lumea a fost mulţumită, iar locuitorii Şiriei ne-au declarat următoarele:

Daniel Covaci, 34 de ani: „Avem un primar super care a organizat şi anul acesta o sărbătoare deosebită. Am fost foarte mulţumit şi m-am simţit bine. Felicit administraţia publică locală a comunei Şiria pentru organizare şi sper ca anul viitor să fie şi mai frumos.”

Marcela Priescu, 23 de ani, studentă: „Chiar dacă vremea nu a ţinut cu noi anul acesta, evenimentul a fost foarte bine organizat şi ne-am distrat pe cinste. Cel mai mult mi-au plăcut ansamblurile populare şi cântăreţii. Consider că acest gen de manifestări trebuie să continue în comuna noastră. Primarului şi viceprimarului le doresc multă sănătate şi îi felicit pentru tot ceea ce fac.”

Mariana Dragoş, 30 de ani, legumicultor: „Din păcate nu am participat la Zilele Şiriei din acest an, dar am auzit că a fost foarte frumos. Toată lumea s-a distrat. Primarul nostru este un bun organizator.”

Maria Popan, 60 de ani, legumicultor: „Organizarea acestui eveniment este o tradiţie deosebită pentru comuna Şiria. Îi mulţumim domnului primar deoarece ne dă ocazia să ne simţim bine.”

Marian Mihăiceanu, 45 de ani, şomer: „Zilele Şiriei este un eveniment mult aşteptat în fiecare an. A fost foarte bine organizat şi ne-am distrat cu toţi. Din păcate au fost mulţi cei care au exagerat cu băutura, iar acest lucru nu este deloc plăcut.”

Maria Seiche, 37 de ani, casnică: „În acest an nu am fost prezentă la sărbătoare, dar toată lumea spune că a fost mai frumos decât în anii anteriori. Anul trecut am participat şi am fost foarte mulţumită. Este o idee foarte bună organizarea acestor evenimente şi felicit administraţia publică locală pentru iniţiativele pe care le are.”

print

Comments are closed.