Odată cu venirea lunii decembrie, toata lumea se gândeşte cu nerăbdare la Sărbătorile de Iarnă: Crăciunul şi Revelionul. De obicei, în ultima lună a anului, fiecare îşi stabileşte noi scopuri pentru anul care va veni. Este un moment perfect pentru a reflecta asupra lucrurilor pe care le-ai trăit în decursul anului, asupra schimbărilor şi opţiunilor pe care le ai în viitorul an.
Cu toţii visăm la un an mai bun, ne stabilim anumite planuri şi obiective, dorindu-ne ca în anul ce urmează să realizăm mai multe decât am reuşit să îndeplinim în anul ce tocmai s-a încheiat.
Lăsând la o parte nevoile cotidiene, am încercat să stăm de vorbă cu şirienii pentru a afla care sunt gândurile lor pentru anul 2013:

Dorina Popan, 42 de ani, vânzătoare: „Fiecare dintre noi avem mari aşteptări de la noul an. Eu sper să fie un an prosper, cu mai mulţi bani şi multă sănătate. În ceea ce priveşte clasa politică, nu ştiu daca noul Guvern va reuşi să schimbe lucrurile în bine. Pe plan local, în noul an sperăm să se finalizeze lucrările de introducere a gazului. În anul care se va încheia, trebuie să recunoaştem că administraţia locală a munci foarte mult pentru comună. De curând am participat la concertul de colinde de la Căminul Cultural şi am rămas plăcut impresionată de atmosfera care s-a creat. Aceste spectacole care se organizează sunt bine-primite de către localnici”.
Dorina F., 31 de ani, casnică: „În noul an îmi doresc să se reabiliteze strada pe care locuiesc. Am o părere foarte bună despre conducerea comunei noastre şi sper ca lucrările să continue şi în anul care vine. Cu toţii sperăm la un trai mai bun şi la începutul fiecărui an pornim cu speranţa de mai bine. Acum, în această perioadă, ne-am pregătit pentru Sărbătorile de Iarnă, am împodobit bradul şi am făcut cumpărături pentru casă şi pentru cei dragi”.
Ioan Dospin, 52 de ani, casnic: „Anul 2013 sper să ne aducă condiţii mai bune de trai şi multă sănătate. Planurile şi speranţele sunt multe, iar cu ajutorul lui Dumnezeu sperăm să şe realizăm pe toate”.
Daniela Grigor, 38 de ani, casnică: „Sper ca noul an să ne aducă multă sănătate, înţelegere şi un trai mai bun. De asemenea, îmi doresc ca strada pe care locuiesc să se asfalteze şi să se introducă apa. S-au realizat multe lucruri, mai sunt încă multe de făcut, dar sperăm ca noul an să vină cu forţă de muncă şi noi proiecte pentru comunitatea noastră”.

print