Pentru a avea rezultate bune şi pentru a reuşi să se ducă la bun sfârşit proiectele de modernizare a unei comune este nevoie de o echipă unită, harnică, interesată în primul rând de binele localităţii pe care o conduce şi nu de interesele proprii. Este nevoie de un primar gospodar care să aibă alături consilieri locali al căror scop să fie binele comunităţii şi al cetăţenilor. Unele localităţi au şansa de a avea, în afară de o echipă locală profesională şi un reprezentant la nivel judeţean. La alegerile locale din acest an, din partea comunei Şiria, candidează pentru funcţia de consilier judeţean Garofiţa Popa. Iată ce cred şirienii despre această iniţiativă:

Maria Şerban, 63 de ani, pensionară: „Este important ca Şiria să fie reprezentată de un consilier judeţean pentru că acest fapt ar reprezenta un plus pentru comuna noastră. Din câte se poate vedea, Şiria s-a modernizat foarte mult, iar această modernizare trebuie să continue şi în viitor”.

Gheorghe Trif, 66 de ani, pensionar: „Şiria este o comună foarte frumoasă şi modernă, iar un consilier judeţean de la noi din comună este un lucru necesar. Primarul Valentin Bot a avut multe realizări şi sperăm ca lucrurile să meargă bine în continuare”.

Teodor Tebeş, 56 de ani, şofer: „Consider că este un lucru bun ca Şiria să aibă un consilier judeţean pentru că la nivel de comună s-au făcut foarte multe, iar aceste investiţii şi lucrări trebuie să continue. Sunt mulţumit de toată administraţia comunei, pentru că, în comparaţie cu alţi primari, Valentin Bot se implică foarte mult”.

Elena Pintea, 54 de ani, muncitoare: „Ar fi un lucru foarte bun ca doamna Garofiţa Popa să fie consilier judeţean pentru că o femeie vede altfel lucrurile, iar dumneaei este respectată şi plăcută la noi în comună. Cunoaşte foarte bine situaţia şirienilor şi sunt convinsă ca va face lucruri bune”.

Anişoara Cimpoi, 47 de ani, muncitoare: „Doamna Garofiţa se va bucura de sprijinul şirienilor pentru că este o femeie cumsecade şi foarte bine văzută în Şiria. Dumneaei ştie ce are de făcut şi îi doresc mult succes. Sunt mulţumită de modul în care s-a dezvoltat comuna noastră”.

George Petcovici, 23 de ani, muncitor: „Având în vedere că Şiria s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani, consider că ar fi un plus pentru întreaga comună ca doamna Garofiţa Popa să fie aleasă consilier judeţean. Dumneaei este o persoană deschisă care se implică şi îi doresc mult succes”.

print