Una din marile realizări ale administraţiei conduse de primarul Valentin Bot este reamenajarea stadionului „Otto Greffner”, atât în ceea ce priveşte tribuna, gazonul, dar şi nocturna.

Încă de la început vreau să precizez că, aşa după cum spunea primarul Valentin Bot, stadionul este un bun al tuturor şirienilor, al generaţiilor viitoare. Dacă este bine păstrat şi întreţinut corespunzător, putem spune că stadionul „Otto Greffner” este cel mai frumos din judeţul Arad.

Bineînţeles că există localităţi în judeţul Arad care au baze sportive şi terenuri de fotbal, dar ca şi cel de la Şiria nu cred că există. Să îmi fie cu iertare şi chiar dacă se supără pe mine din nou un primar al unei localităţi din aproprierea comunei Şiria, stadionul „Otto Greffner” este mult mai bine amenajat pentru competiţiile sportive.

Cu atât mai mult, dacă în alte localităţi a plouat cu găleata în ultimele săptămâni şi chiar la inaugurarea unor stadioane de fotbal, la Şiria a fost timp plăcut, ceea ce a făcut ca toate competiţiile sportive să se deruleze conform programului. Bineînţeles că aici a fost şi mâna lui Dumnezeu care ocroteşte frumoasa comună Şiria şi pe locuitorii ei.

În ceea ce priveşte fondurile pentru amenajarea stadionului, acestea au venit din surse externe şi doar o mică parte din bugetul local. Iată că, primarul Valentin Bot şi echipa acestuia au reuşit din nou să ducă la bun sfârşit o nouă investiţie pentru şirieni. Să nu credeţi că alţii nu se uită peste gard cu ciudă, deoarece la Şiria lucrurile merg bine. Unii ar face orice le-ar sta în putinţă pentru a încurca treburile, dar aceşti oameni sunt într-un număr infim şi nu au nimic cu Şiria. Urmăresc doar propriul interes şi nu al majorităţii şirienilor.

De cealaltă parte se află mulţimea de şirieni, care au înţeles că primarul Valentin Bot le apără interesele, iar pe zi ce trece comuna lor devine tot mai frumoasă, cu drumuri pietruite şi asfaltate, şcoli şi grădiniţe moderne, gaz metan, apă curentă şi canalizare. Nu vreau să aduc elogii nimănui, dar să ştiţi că numai un primar care se află în slujba cetăţeanul poate realiza toate aceste lucruri, ceea ce este demn de lăudat.

Daniel Albu

print

Comments are closed.