Rapperul american Jay Z va concerta săptămâna viitoare în Ohio, un stat-cheie pentru alegerile prezidențiale din SUA din acest an, pentru a le cere fanilor să voteze pentru Hillary Clinton, a informat marți echipa de campanie a candidatei democrate la Casa Albă, citată de AFP.

Pe site-ul fostei Prime Doamne, fanii artistului sunt invitați să participe la o loterie pentru a obține bilete la concertul gratuit organizat pe data de 4 noiembrie la Cleveland, în nordul Statelor Unite, cu patru zile înaintea alegerilor prezidențiale.

Jay-Z a mai concertat în Ohio în 2012, pentru a susține candidatura președintelui în exercițiu, Barack Obama.

Anunțul survine în contexul în care artistul a fost mai puțin prezent pe scenele de concert în ultimii doi ani, concentrându-se pe platforma sa de muzică on-line Tidal.

La fel ca Jay Z, mai multe vedete ale muzicii americane o susțin deschis pe Hillary Clinton, care speră să devină prima președintă a Statelor Unite.

Una dintre aceste vedete este Miley Cyrus, care i-a luat prin surprindere în acest weekend pe studenții unei universități din Virginia, un alt stat-cheie al campaniei, mergând din ușă în ușă în cămine pentru a le cere să o susțină pe Clinton.

AGERPRES/(AS — autor: Ana Bîgu, editor: Mariana Ionescu, editor online: Anda Badea)

print