La data de 7 decembrie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică au desfășurat o acțiune cu efective mărite, pe linia transportului și comercializării de material lemnos.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au depistat și oprit în trafic, un bărbat de 47 de ani, din județul Timiș, în timp ce transporta cu o autoutilitară aproximativ 4 metri cubi lemn de foc, de diferite specii (carpen, cer si gorun). În urma verificării avizului de însoțire, s-a constatat că acesta are valabilitatea expirată, iar cantitatea și speciile de material lemnos transportate, nu corespundeau cu cele trecute în documente.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost indisponibilizată în vederea confiscării, conducătorul auto fiind sancționat contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 6.000 de lei.

Polițiștii Secției nr. 2 Micalaca cercetează un bărbat care a fost depistat ieri în flagrant, în timp ce fura dintr-un supermarket.

Polițiștii cercetează un bărbat de 36 de ani, care a fost depistat în flagrant, în timp ce sustrăgea trei cutii cu ciocolată, dintr-un supermarket de pe strada Abrud din municipiu.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele bărbatului fiind întocmite acte permergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

print