Prin acordarea distincţiei „Primar de 3 stele”, de către Asociaţia Comunelor din România, primarul comunei Șiria, Valentin Bot, s-a ridicat din nou la înălţimea aşteptărilor şirienilor. Nu sunt mulţi primari din ţară care se pot lăuda cu o asemenea recunoştinţă – pentru merite deosebite în administraţia locală – din partea prestigioasei Asociaţii.
Munca primarului Valentin Bot, în folosul cetăţeanului din comuna Şiria, se poate vedea la tot pasul. Şcoli şi grădiniţe moderne, străzi asfaltate și iluminat, sală de sport, teren sintetic, teren de fotbal modern, parcuri de joacă pentru copiii din Şiria, Galşa şi Mâsca, introducerea gazului şi multe alte proiecte care vor fi realizate în acest an şi în anii care vor urma. Să nu uităm nici modernizarea Căminului Cultural din Şiria, unul dintre cele mai frumoase din judeţul Arad.
Toate acestea îl îndreptăţesc pe edilul local, Valentin Bot, să primească distincţia de „Primar de 3 stele”. Să auzi numele primarului şi al comunei Șiria într-o sală arhiplină, unde se află peste 500 de primari din toată ţara este o recunoaştere naţională a muncii depuse de edilul Valentin Bot. Este singurul primar din județul Arad premiat de Asociația Comunelor din România ceea ce spune foarte multe.
Bineînţeles că, la realizările primarului Valentin Bot, au avut un aport şi echipa acestuia din primărie, consilierii locali și întreg consiliul local al comunei Șiria pe care a ştiut să le coordoneze foarte bine. Relaţiile de socializare a unui administrator cu subordonaţii săi stau de multe ori la baza succesului unei companii. Acelaşi lucru se întâmplă şi într-o comună. Primarul este tot un fel de administrator al primăriei şi al întregii comune. Valentin Bot este acest administrator care ştie să colaboreze atât cu angajaţii Primăriei Şiria, consilierii locali, indiferent de culoarea politică, cât şi cu cetăţenii comunei. Astfel, îl felicit încă o dată pe primarul Valentin Bot, dar și pe toți șirienii care și-au ales un primar de toată cinstea.
Daniel Albu

print